M'n ogen worden slechter
M'n zicht wordt vager
De tranen schieten voor m'n beeld
Ik kan het niet geloven
Dat je me hebt bedrogen
Ik had het nooit van je verwacht
Je was altijd zo lief
Zo verlegen en zacht
Ik wilde je niet kwijt
Maar het is voorbij
Die mooie tijd
't Leven heeft geen zin meer voor mij
Ik had m'n leven op jou gedoeld
Omdat ik je vertrouwde
Maar je hebt tegen me gelogen
me met een ander bedrogen
En daarom loop ik nu
met de tranen in m'n ogen
Deze wereld uit
Omdat je me flink hebt bedrogen