Ook al ging het allemaal zo snel,
De vriendschap was er zeker wel!
Vanaf dat eerste gesprek, waarin je me zoveel zei,
Verscheen er een glimlach op dat gezichtje van mij…
En telkens we praten,
Zou ik dat gesprek nooit meer willen verlaten!
Telkens ik treurde,
Was jij de eerste die me weer opbeurde.
Dat warme gevoel kwam niet van de zon,
Het was een gevoel dat door jou begon…
6 jaar verschil, dat is wel al wat,
maar jij bent de beste vriend die ik ooit had!
Mag ik je zeggen, dat je een wandelende engel bent?
Ik hoop echt dat je jezelf hierin herkend…
Ik wil de tranen zijn in jou verdriet,
Want dat je ongelukkig bent wil ik echt niet!
En als je me toestaat dat ik het mag,
Wil ik het geluk zijn in je lach.
En alle hoop in je hart,
Want je blijft voor mij, een vriend heel apart…
Dit is geschreven voor een hele lieve vriend!
Kevin, ik zie je graag!!! XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx