Alleen, meer dan ooit te voren
Temidden van alle gezelligheid
Verloren in een aardse strijd
Voel ik mij wedergeboren
Een vurig verlangen doordringt mijn hart
Dat nooit iemand echt zal kennen
Ben ik deze wereld aan het verkennen
Steeds weer hopend op een nieuwe start
Op zoek naar de wortels van mijn bestaan
Waar verleden en heden tezamen komen
Ontdek ik mijn steeds kritischer wordende dromen
En de demonen die ik nog moet verslaan