Als de nacht valt,
voel ik me veilig, voel ik me vrij
Dan ben ik bij jou, jij bij mij....
Zijn wij samen,
1 team vol kracht,
vol passie, vol pracht..
Als de maan over ons schijnt,
Met zijn heldere maanlicht,
Ben ik gelukkig...dat is immers m'n plicht..
-xx-