Gedichten om liefde, gedichten om pijn,
Gedichten voor mensen die heel eenzaam zijn,
Gedichten over liefdes die niet kunnen bestaan,
Gedichten over mensen die heen zijn gegaan.
Nooit was las ik een gedicht over iemand zo speciaal,
Als de vriendin die er voor mij is, als ik denk dat ik het niet meer haal,
De meid die mij liet zien, dat ik niet alleen meer was,
Na zelf zoveel doorstaan te hebben is het nog steeds een wildebras.
Ook haar leven is niet een en al rozenkleur en maneschijn,
Maar wat er ook gebeurd, ik zal er altijd voor haar zijn.
Ik wil er voor haar zijn, zoals zij dat is voor mij,
Want er gaat geen dag meer zonder haar voorbij.
Op school kom ik haar tegen,
In de pauzes en op straat,
Zo met Xeïtjuh in mijn leven,
Ben ik niet meer bang voor wat er komen gaat.