Voltooid verleden
Op zoek naar mijzelf
leek het even alsof ik het onderspit delf.
Ik ben door anderen gevormd zoals ik ben
een beeld waarin ik mij niet herken.
Op zoek naar mijn ware authenciteit
kwam ik achter de werkelijkheid.
Met vallen en opstaan
ben ik stap voor stap de goede richting ingegaan.
Familie en vrienden willen er niet van weten
want dat voelt niet zo prettig in hun geweten.
Ik heb voorgoed de reuzenstap gezet
en beleef hierdoor meer geluk en pret
Ik durf te leven in het heden en voel me tevreden.
Wat geweest is, is voor mij nu immers voltooid verleden.