Wees maar fier op jezelf
Je kwam immers na zoveel jaren
toch even binnenwippen
Wees maar fier op jezelf
want, je bent het komen goedmaken
Wees maar fier op jezelf
omdat je de grote stap hebt durven zetten
Wees maar fier op jezelf
dat je de familie die je zoveel jaren
in de steek hebt gelaten, terug wilde leren kennen
Wees maar fier op jezelf
dat je terug bent gekomen
op een grote feestdag voor je oma
Wees maar fier op jezelf
Je hebt haar immers aan het huilen gekregen
op de dag dat ze 80 werd
Wees maar fier op jezelf
Je hebt er immers in geslaagd
totaal te negeren
dat de tranen die stroomden
niet van geluk, maar van verdriet waren
omdat jij je eigen vader nog altijd niet wilde zien staan