Met een sjaal en een dikke jas,
Stap ik de wereld in,
Ja de herfst is toch echt aangebroken,
Maar in de winter heb ik nog meer zin
Dan branden de openhaardjes
In de huisjes weer volop
Gezellig genieten van gezelschap,
Met chocolademelk en een speculaaspop
Maar nu is het eerst nog even herfst,
Dan vallen de blaadjes van de bomen
Eigenlijk maakt dat op mij niet zoveel indruk,
Ik kan alleen van maar van de winter dromen