Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jij
Met je mooie ogen
En je lieve lach
Ik kan nog goed herinneren
Dat ik je voor het eerst zag
Je was een heel goed baasje
Je was heel fair en cool
Maar in je mooie hartje
Daar zag ik een heleboel
Ons begin was beetje lastig
Maar er werd niks geforceerd
Alles bleef maar goed gaan
Wat heb ik veel geleerd
Geleerd geduld te hebben
Als het komt dan komt het wel
Je kunt toch niks afdwingen
Als je het verdient dan komt het snel
En nog nooit heb ik gezien
Hoe warm iemand kan zijn
Je laat me proeven van je warmte
Je doet water bij mijn wijn
Je bent me beste maatje
Je bent mijn grote vriend
En er is niks op deze wereld
Dat jij niet hebt verdiend
Nu al heel wat verder
N je bent nog steeds bij mij
Je weet hoe je me moet behandelen
Je hebt me want je laat me vrij
Je laat me groeien
En ontplooien zonder hand en zonder druk
Je bent een grote schat
En je bent een stuk
Ben ik niet bevoorrecht
Met jou te mogen lopen
Op deze reis door het leven
Je bent alles wat ik maar had durven hopen
En in dit simpele gedichtje
Met weinig dichters klasse
Zal ik met kleine woordjes
Je toch kunnen verrassen
Je bent een muur
Een echte rots
Ik kan er niks aan doen
Je bent mijn trots
Ik begrijp je woorden
En je ogen
Ik zie je bewegingen
En hoe ze mooi bewogen
Ik kan niet spreken over slecht
Of niet goed
Want ik geloof in je
En alles wat je doen moet
13-10-2003
Reacties op dit gedicht
Sandra B vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Sandra B
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
13 oktober 2003
Thema's:
[Delen]