liefde
liefde kan mooi zijn
zoals een openbloeiende bloem,
maar soms bestaan er spanningen
zoals een tikkende bom,
en dan zijn er weer hoogtepunten
zoals de bergtoppen met mooie witte sneeuw,
dan komen de dalingen
zoals een vallei met beneden opengereten lijken
dat is de liefde die iedereen kent....
tientje