Ik wil dat je naar me kijkt,
Me laat verdrinken in je ogen,
En me dan simpelweg kust.
Alleen WIJ,
Samen 1
Is er iets mooier?
Daar droom ik van,
Is het ziek?
Wij samen...
Terwijl dat, dat niet zo is.
Soms maak je me boos,
Soms verdrietig,
Maar vaak ook gelukkig,
En daarom hou ik zo van je,
Jij doet iets met mij,
Iets wat alleen jij kan
Is er iets mooier?
Samen 1
Alleen WIJ
Kus me simpelweg,
En laat me verdrinken in je ogen,
Ik wil dat je naar me kijkt.