Kijk daar, naar het groen
binnenin een
vochtig verzinnen
der natuur
Zoveel kleuren
en rijkdom aan leven
een wonder
was het
Een verhaal
vol vormen
tot boven de wolken
liepen wij
Door wouden met
eeuwige tranen
zo hoog
in ons aanzien
En wijzelf
kleiner wordend
maar groeiend
hoe verder wij kwamen.