Waarom?
Waarom voel ik mij nu zo!
ik snap het helemaal niet meer.
op school wilt het niet zo lukken
de druk is veels te groot,ik voel me geforceerd
ziet niemand dat dan?
Ik zeg het 1000 maal maar ze denken dat ik verkeerd ben
Neen,ik ben niet verkeerd HET GAAT MIJ NIET!!!!
Papa,help mij aub!
Ik wil mij zo niet voelen
maar ik kan het niet alleen!
thuis gaat alles wel héél goed maar op school dat is een ramp!
hoe moet het mij nu verder ik snap het allemaal niet meer
Gaat de donkere tunnel nu weer komen??
nee,dat wil ik niet meer!