Ik wil je strelen en behagen
Van je genieten heel intens
Ik wil je voelen op diep niveau
Dat is nu mijn wens
Ik kijk uit naar je lippen
Naar je armen en je kont
Ik wil je zoenen, kussen
Een heerlijke geven op je mond
Ik wil met je vrijen
Er echt de tijd voor pakken
Ik wil al mijn liefde delen
De rest kan in de stront zakken
Ik wil je strelen en behagen
Van je genieten heel intens
Ik wil je voelen op diep niveau
Dat is nu mijn wens
Ik wil je hitsig maken
En heel lang behagen
Dat je naar het hoogtepunt reist
Het niet meer kan verdragen
Ik wil je lieve woordjes zeggen
Je vertellen dat ik van je hou
In mijn hartje laten kijken
Zoals een echte rijpe, sterke vrouw
Ik wil je strelen en behagen
Van je genieten heel intens
Ik wil je voelen op diep niveau
Dat is nu mijn wens
15-10-2003