Jij, een klein wonder,
dat ter wereld kwam op een zonnige 14de augustus
Jij, een klein wonder,
Als ik je zie, ga ik zweven
Jij, dat kleine wonder,
dat al gevaren doorstond nog voor je er echt was
Jij, een klein wonder,
compleet gevuld met geluk en schattigheid
Jij, dat kleine wonder,
dat zich al vlug liet horen
Jij, een klein wonder,
je kijkt met grote ogen rond je
Jij, dat kleine wonder,
dat lacht als iemand je bekijkt
Jij, een klein wonder,
je hele leven lang zal ik van je houden
Jij, een klein wonder,
en een neefje van mij!!