Gelukkig...
Ja zo wil ik me voelen...
Soms voel ik het wel,maar vaak ook niet..
Alsof het opeens niet meer kan..
Echt gelukkig ben ik pas als iedreen zich zo voelt..
Maar dat gaat niet, de wereld zou zo moeten veranderen,
zodat iedreen gelukkig was..
Zo`n wereld waar iedreen opgewekt en blij is..
Waar niemand zich verdrietig voelt en niemand pijn heeft..
En dat we kunnen beseffen dat als er iemand dood gaat
dat het tijd was voor diegene.
Dat, dat hoort bij het leven..
Een gelukkig leven in een prachtige wereld..
Waar iedereen gelijk is,zonder oorlog,vol liefde en vriendschap..
Lijkt je dat niet fijn?
gelukkig zijn...