lieve vrienden....
dit gedicht draag ik op...
aan mijn 2 vrienden..
die zoveel mee moesten maken...
wat zij niet verdienden.
ajb harriette en roel..
van bea...+ girls..
lieve harriette en roel..
vandaag onder een donkere wolk..
misschien toch een blij gevoel..
vandaag is het heel veel jaar gelee...
dat julie kozen voor niet alleen maar met z`n twee
heel veel dingen vielen jullie ten deel
voor menig 1 zou dat zijn te veel..
maar jullie sloegen je er doorheen,
want samen staan jullie nooit alleen.
met dit gedicht lieverds wil ik jullie laten zien
hoe blij ik ben met jullie als vriend..
ik weet..k kan met jullie lachen,
maar soms word er ook gegriend.
vandaag...staan jullie naast elkaar..
en vele dingen weet ik nu...
paseren jullie reveu...
lieverds....nog heeel veel jaren in liefde geluk en gezondheid..
en de vriendschap die wij hebben..
die raak je nooit meer kwijt!!
dikke kussssss Bea...Chantal..Sabrina..Mellany..en Claudia.