het gestolde water houdt alles tegen
de takjes, de flessen, het kristallen ijs
zelfs nog de jongen die voorzichtig schuifelt
verandering is voelbaar, takjes vliegen door
warmere lucht, het transparante pantser
van water lijkt te vervallen tot het vloeiende
/wil
15FEB2003