mag van mijn hart geen moordkuil maken
dan maar langs de bouwmarkt, alternatieven genoeg
ach, is escapisme ook geen vorm van besef?
kies je voor adaptief of liever voor correctief?
als je maar vaak genoeg je kop stoot leer je wel bukken
mag ik het bij voorbaat opgeven of zal ik een poging doen?
melken om alleen zelfverheerlijking en narcisme te ontdekken
dubbel om je marktwaarde omhoog te krikken (wat jij wil)
eerlijk gezegd heb ik nooit in kapitalen gedacht
helaas geen uitleg of handleiding bijgeleverd
gun jezelf 3 seconden en probeer de samenhang te zien
onbeschaamd genieten van geestelijk exhibitionisme…