Alweer een stommiteit begaan
De ene blunder
na de andere
Van nul begonnen
Zo een beetje hoger geklommen
Terug gevallen
Bijna helemaal hersteld
Maar nog geen tijd gehad om verder te klimmen
En daar kwam alweer een hindernis
Die ons nog dieper bracht
dan de vorige
Na heel lange tijd
Alles terug in orde
Alle wonde zijn genezen
Hier en daar
nog een paar schrammetjes
Maar vastberaden om ons erdoor te slaan
En toen kwam dit
Volledig mijn fout
Waarom ik het deed
Weet ik niet
Ik ben ook maar een mens
En af en toe maken mensen fouten
De ene al meer dan de andere
Ik hoor bij de groep 'de ene'
Zouden we ooit nog zo hoog geraken,
als toen die ene keer?
Zouden we dat punt terug bereiken?
Als onze vriendschap sterk genoeg is
om ons beide te dragen
Is dat zo?