Al slapende...
Slapend lig je naast me, je ademhaling is heel rustig,
Misschien droom je wel over mij.
Ik ben wakker en lig naar je te kijken, plotseling draai je
om, slaat een arm om me heen, trekt mij zachtjes naar je toe,
Nu liggen we zij aan zij.
Jouw warme lichaam heel dicht tegen me aan is een erg teder gevoel.
Dan draai ik me nog heel eventjes naar je toe en fluister zachtjes
“Ik hou van je...”.
Jij geeft een teder kusje als antwoord.
Weet je, met dit kusje heb je wel je diepste gevoelens
voor mij verwoord.
Hierna vallen we heel verliefd in elkaars armen in slaap...