Bij jou heb ik mijn hart laten rusten,
Na een lange en vermoeide reis
De weg die ik volgde heette de liefdesweg,
Die me zou leiden naar het paradijs
Dagen, weken en zelfs maanden,
Heb ik op deze weg rond gedwaald
Ik heb op vele momenten gestaan het op te geven,
Maar uiteindelijk heb ik het toch gehaald
Door een licht, een kracht van ver,
Kwam ik helemaal tot het eind
Dat stralende licht dat ik zag was jij,
Jou liefde hield mij overeind
Langzaam maar hoopvol kwam ik dichterbij,
Zo zeker van het geen dat mij stond te wachten
Eindelijk bij iemand zijn die om mij geeft,
En mijn wonden zorgzaam zou verzachten
Maar eenmaal mijn doel bereikt te hebben,
Was de teleurstelling te groot
Er was iemand anders die jou al had bereikt,
Ik zakte weg, en mijn wereld die zich voor alles afsloot
Je hebt mijn liefde zo misbruikt,
Want je wist dat ik op weg was naar jou
Je wist dat ik niet zonder je kan leven,
En dan ik voor altijd van je hou
Nu zit ik hier helemaal alleen zonder jou,
En nog vermoeid van die lange reis
En niemand die mij helen kan,
Voor mij nooit meer zo’n paradijs