Verre streken
Een paard is moeilijk te berijden,
Het is een edel dier,
Toch zijn er mensen te verleiden,
Ze rijden het met veel plezier.
Daar gaan ze dan in volle vaart,
Over heuveltjes en beken,
Het gaat niet zonder val gepaard,
De weg naar verre streken