Sorry!
Lang heb ik nagedacht
Ik heb wakker gelegen
De hele nacht
Maar ik kan er niet meer tegen
Sorry, het gaat niet meer
Ik heb echt geprobeerd
Opnieuw, en keer op keer
Mijn gevoel voor de ander is niet gekeerd
Ik had het aan kunnen zien komen
Maar ik was blind door de liefde van jou
Nu zie ik hem weer in mijn dromen
En laat ik jou in de kou
Ik bedoel het niet gemeen
Ik heb geen spijt
Vanaf het moment dat je voor mijn ogen verscheen
De herinnering met jou wil ik niet kwijt