het alles dat niets IS,
het niets dat is,
geloof niet in de toekomst,
geloof niet in het verleden,
GELOOF in het niets dat is,
kan niet geloven dat wij zullen scheiden,
kan niet vergeten wat ik had kunnen doen,
kan JOU niet vergeten,
kan de pijn die zal komen niet bevatten,
kan de pijn die is geweest niet bevatten,
kan NIKS bevatten,
een (KLEINE) eeuwigheid is voorbij