Dienst
Een vliegtuig boort zich in een toren
zoals op mijn netvlies gebrand
Waarom doen mensen zoiets?
Heeft niemand meer gezond verstand?
Waarom toch die godsdienstoorlog, dat vechten als een zot
Er is er toch maar een daarboven, want Allah is ala God