Een vrouw... heeft me
tevreden gemaakt
De reden... ze heeft
een snaar geraakt
Ik zeg ze nu...
vol vertrouwen
Dat ik... van haar
bent gaan houden
Ook al heeft ze...
voor mij geen gevoel
Ze heeft me gegeven...
weer een doel
We zijn... geen
helderzienden
Laat ons dan zijn...
goede vrienden!!