Even gaan liggen op mijn rug op het bed.
Om nog even na te genieten van een fijne dag.
De zeelucht maakt dorstig,
Dorstig naar meer
Wat was het heerlijk vandaag
Verlangen naar meer..........
Was nu gelukkig niet zoals de eerste keer
Toen verging de wereld van de regen
Vandaag alleen maar zonneschijn
We hebben dan ook kunnen genieten, was heerlijk en fijn
En het smaakt echt wel naar meer
Een boswandeling misschien......de volgende keer?