door dat mensen iets aan mij verwijt
raak ik in verslagenheid.
als ze over mij oordelen terwijl ze ron niet kennen of wie ik daadwerkelijk ben.
vraag ik me af wie ik dan wel ben.
ik ben volgens mij eerlijk en oprecht.
maar als mensen dan niet geloven wat ik zeg.
is het hun probleem en waar ik dan tegen vecht.
plaats me niet altijd in het verkeerde daglicht.
want dan is het gewoon te laat en het boek gaat dan dicht.
het leven draait niet altijd om geld maar om vertrouwen.
raar is dat, er toch zoveel mensen van mij kunnen houden.
oordeel nooit over een ander maar kijk eerst naar je zelf.
want iemand kunnen vertrouwen dat scheelt de helft.
ik ben wie ik ben.
er zijn mensen die weten hoe ik ben.
ik weet wel het lijkt op list en bedrog.
maar eerlijkheid is daar is waar ik naar zocht.