Jij!
Je bent lelijk!
Je bent niets waard!
Je bent niet goed genoeg!
Maar JIJ..
Jij...
Jij bent volmaakt verklaard...
Jij bent door de Allerhoogste God...
de God van hemel en aarde...
Aangewezen als Zijn kind...
Jij bent het kind van een Koning...
Een eeuwige koning...
een eeuwig kind...!
Jij bent niet zomaar een mensje in de massa...
Jij valt niet weg tussen de rest...
God pikt JOU...
jou eruit...
Hij spreekt Zijn woorden over je uit...
Hij roept Zijn naam over je uit ...
Zijn glimlach voor jou
maakt een onuitwisbare indruk!
Zijn liefdevolle woorden...
hangen zwaar in de lucht...
Maar oh...
Nee...!!
Je krimpt ineen...
Zoveel moois...
Hij moet zich vergissen...
Hij heeft niet goed gekeken...
Hij weet niet hoe jij bent...
Hoe diep het gaat...
Waarom jij?...
Waarom roept die Stem jouw naam?...
Waarom niet die ander
diegene waar jij zo tegenop kijkt?...
Daar kan Hij vast meer mee!
Mij gebruiken?
Wat zegt U nou, God
Mij?
U moet zich vergissen...
Echt...
Denkt U er nog eens over na...
Nee...
Ik wil jou...
Ik kies jou...
Ik heb jou gekozen...
om al Mijn liefde in uit te storten...
Sta me toe...
Oh mijn kind... STA ME TOE!...
om die rafels weg te schuiven...
Om het spinrag weg te vegen...
Om de waarheid bloot te leggen...
om Mijn hand op jou te plaatsen...
en je te helen...
je opnieuw te vormen...
naar het beeld...
dat Ik van je had
toen Ik je bedacht...
Ik zie diegene in jou...
Je bent hoe Ik je maakte...
Je loopt gebogen...
onder je zware last...
En je kunt niet...
in Mijn spiegel kijken...
Je denkt dat je bevuild bent...
Besmeurd...
Onaanzienlijk...
Maar Mijn kind....
Ik gaf Mijn Zoon...
En Hij werd bevuild met jouw zonden...
Besmeurd met jouw verwerping...
Onaanzienlijk aan het kruis...
Om jouw afwijzing werd Hij afgewezen...
In jouw plaats werd Hij verworpen...
Zelfs door Mij...
Ja zelfs door MIJ...
Ik wendde Mijn hoofd van Hem af...
Ik kon Hem niet meer aankijken...
Hij was onaanzienlijk...
Wat deed het pijn...
Maar wat was het het waard!
Want kijk...
De weg is vrij...
tussen jou en Mijn troon.
De deur staat open...
De obstakels zijn weg...
Kom je?...
Kom je naar Mijn troon?...
Kom vlakbij Mij...
Kom, Mijn kind...
Ik verlang er zo naar...
En Ik weet...
dat jij er ook zo naar verlangt...
Er is NIETS dat tussen ons in kan staan...
Geloof Me...
Kom...
KOM!...
Laat Me je omhelzen...
De tranen van je ogen wissen...
Een glimlach op je lippen tekenen...
Sta me toe...
STA ME TOE!....
Want Mijn hart klopt voor jou...
En Ik vind je zo mooi...
ZO MOOI...
Zo ontzettend geweldig...
Zo perfect...
Zo nauwkeurig gemaakt...
Naar Mijn beeld...
Kom...