jij
mijn idool
goochelde met vuur
sprak woorden
waaruit stilte
werd geboren
jij
mijn liefde
aan wie ik mij
volledig wilde geven
blies me leven in
en ik vloog
jij
de breker an m'n hart
liet me alleen
stal geloof, hoop en vertrouwen
ik ben slechts een stuk klei
wachtend op de handen van een schepper
(een visionair als jij)