Ik zie je graag
Ooheboka
Tiang tresna teken beli
I love you
T’estim molt
Je t’aime
Jeg elsker dig
Ich liebe dich
S’ayapo
Ti amo
Ik kan je in 10 talen
En op 1000 manieren
Zeggen hoeveel ik van je hou
Maar ik kan het maar
Op 1 manier laten zien
En dat is doodsimpel er
Voor je zijn
Voor de rest van mijn leven