samen met jou heb ik een fijn bestaan,
samen met jou.... ik ga nooit van jou vandaan ..
samen met jou kan ik alles overwinnen,
samen met jou.. ik weet niet waar ik moet beginnen
als ik aan jou denk weet ik dat jij de ware bent voor mij,
als ik bij jou ben DAN pas voel ik me gelukkig en vrij...
als ik in jou ogen kijk zie ik de liefde die je uitstraalt,
jij bent de gene die mij uit mijn omringde muur heb gehaald...
zonder jou voel ik me machteloos en leeg,
zonder jou zijn het alleen de tranen nog die ik kreeg...
zonder jou heeft mijn leven geen doel,
lieve schat snap je een beetje wat ik bedoel ...
als ik zeg '' ik hou van jou '' doe ik dat met hart en ziel,
het waren jou vertrouwde ogen waar ik als een blok voor viel...
het heeft lang geduurt voor je me voor de eerste keer kuste,
maar vanaf de eerste keer dat ik je zag wilde ik alleen nog op jou schouders rusten...
Lieverd ik zeg het je nog 1 keer en blijf het zeggen
IK HOU VAN JOU!!!
**** Dit gedicht hem ik geschreven voor mijn liefe schat Jesse kus Liefs Lisa