Ik hoor je ziel spreken naast men oor,
Ik voel je zachtheid tot diep in men hart!
Ik kan alleen nog maar aan jou denken
En zonder jou voel ik me zo alleen,
Zo alleen als een geest die dwaalt door de stille nachten!
Jij bent die anonieme persoon in men dromen,
En ik wil naar je toe komen!
Maar het gaat niet,
Is het van blijdschap of van verdriet?
Ik wil voor eeuwig de jouwe zijn,
Maar iets houd me tegen!
Wat het is ben ik vergeten,
Of heb ik het nooit geweten?!?!
Een raadsel in men hoofd dat nooit opgelost zal raken!
Zelfs niet, moest ik ooit uit men dromen ontwaken!