cyclus: het spel van de cirkels
Impressie
Tegen het blauwzwarte fonkelen heldere sterrenknopjes
de stilte is, ondanks het vele actieve
een zaligheid, heel het grote drukt tot het verstommende
in het Oosten trekt de lucht op.
Het rode kleurt het zwarte in diverse tinten
komen zal zij
brekende de wolken die zullen zijn.
Mist zal ze tot flarden scheuren.
De tunnel is nog niet gepasseerd,
maar passeren zal zij
dan zal ze fonkelen krachtiger
elke dag langer.
3 uit 7
/wil
© 1990-1992