Gisteren was het weer zover:
Mijn vrienden stonden er
Naar de training met de brommer
Ik was helemaal niet somber
We hadden een gezellige tijd
Van angst was ik bevrijd
Mart en Mark zijn echte vrienden
Die verwijten niet verdienden
Daarom Mart en Mark:
bedankt!