Een nieuw gevoel overvalt je zomaar,
de morgen waar je hunkerend op wacht,
alles wordt nu, niets is later,
grauwe straten vol nieuw licht,
een gewaarwording dat alles kan zijn,
als open armen die ontvangen,
die heerlijke kracht te voelen
geen vragen hoeven te stellen
niets te verklaren,
een geheim boek vol plannen,
glimlachen om gelukkige blikken,
eenvoudig simpel genieten
van gezichten die naamloos voorbijschuiven,
alleen gezeten aan een tafeltje met koffie,
stil zonder praten,
mens van vlees en bloed,
vanalles te voelen zonder doelen
weten is vertrouwen,
de toekomst wordt zonneklaar.