Veel mensen zijn dol op beesten
En dat laten ze dan ook weten
Het gekke is, ze geven ze
Vaak andere dieren te eten
Keurig verpakt in doos of blik
Zijn ze eigenlijk wel goed snik?
Ook al poepen ze alles er onder
Men kan niet zonder hond of kat
Ieders beest is ook bijzonder
De één kan dit, de ander dat
Het is soms werkelijk te maf
Echt bij de wilde beesten af!