Fietsen in de regen
Fietsen in de regen
Ik ga, moet weg
Nee, hoeft me niet te brengen
Smelt heus niet
Komt wel goed
Moet ze oppompen, slappe krengen
Ga nu, moet fietsen in de regen
Fietsend in de regen
Gaat niet goed
Schreeuw, maar niemand kan me horen
Het waait
Moet m’n best doen rechtop te blijven
Zoek naar confrontatie
Heb hem nog niet gevonden
Ben thuis
Heb de telefoon al in mijn hand
Wat was het nummer ook alweer
Hou mezelf voor de gek
Ken het nummer uit mijn hoofd
Zal ik me overgeven
Wil ik weer nachtelijke avonturen beleven
Zit achter mijn PC
Schrijf een tekst
Weet niet over wie hij gaat
Voel zoveel gevoelens
Dus schrijf een tekst
En ga fietsen in de regen