Soms denk ik aan degene dat mijn leven speciaal gaat maken , want heel men leven lang hebben mensen me constant af liggen kraken, ze hebbe me dikwijls in men hartje kunnen raken, maar ik geef nooit op ik heb de moed , ooit ben ik wel vooor een meisje goed, dan klikt het wel meteen en ben ik mss eens de nummer 1, soms denk ik aan de goeie tijd en heb ik ontzettend veel spijt van beslissingen dat ik had genomen en de problemen dat er bij waren gekomen, ik ben ontzettend laf , sommige vinden me maf, anderen superlief maar drm ben ik geen harten dief, ik ben de eeuwige nummmer twee, vind ik een ontzettend lief meisje dan zegt ze nee ¡K dan zeg ik weer Oh wee, wrm heb ik zelfs nog maar een kans gegeven, ben ik het waard om te leven? Ik ben zo vaak bedrogen, door men vrienden voorgelogen, ben trg opzoek gegaan , en nu heb ik er wel ene paar in men hartje staan, mss had ik beter in salou gebleven startende aan men nieuwe leven, proberen de pijn te vergeten , tot die uiteindelijk uit men hartje wordt gesleten, want ik ben echt wel aan nieuwe aandacht toe soms ben ik het wel moe ƒ¼, ze denken van die is wel happy maar ik voel me dan weer crappy, ik ben er tot hier toe altijd voor iedereen geweest, en ik zal er ook wel blijven zijn, want ik haat iemand met pijn, ik zelfs ik wil een keer gelukkig zijn, ik weet hoe het is om te leven met een verlies, dat doet zeer veel verdriet maar velen zien het niet, maar er komt ooit wel een tijd en dan neem ik afscheid van alle dingen dat ik tot nu toe heb meegemaakt, de dingen dat me hebbe gekraakt en dan start ik dat geplande nieuwe leven, en dan zal die ene me trg de kracht geven, om de top van de wereld te berijken en dan stop ik met alles continu te vergelijken, dan ben ik, mss die gelukkige man, die alles kan , een gezin later is alles wat ik wil want nu is het zo koud en erg kil, soms zelfs muisstil, maar alles wordt beter ik zien het geluk binnekort groter worden met de meter. Ik moet gewoon in mezelf blijven geloven, me niet te veel moet beloven, er komt een goeie tijd, en dan neem ik van het verdriet afscheid.