...men hart
...werd door jou gestolen.
...men ziel
...heb ik aan jou gegeven.
...men lichaam
...tot jou beschikking
...maar
...het enige wat jij verlangde...
...was geen liefde
...mijn liefde was voor jou te veel.
...je was mijn redder
...mijn geluk.
...maar zoals je plots in men leven kwam
...verdween je even snel.
...met de dood op men hielen
...zag ik je weg gaan.
...allen gelaten
...en vol verdriet.
...zie ik jou weer
...maar niet alleen.
...vandaag weet ik genoeg
...jou liefde was bedrog.
...men hart kapot,
...men ziel verlaten,
...men lichaam misbruikt.
...ik zal me niet verzetten
...laten ze mij maar hebben.
...het leven heeft geen zin meer
..ik hou nog steeds van jou.