In een oceaan van tranen ga ik ten onder
Verdriet en pijn
Net als een golf brengt het een donder
Kan ik niet zonder jouw leven en zijn
Ik mis je iedere dag
Waarom moest dit gebeuren
Ik snap niet dat dit zo mag
De oceaan nu alleen nog vol donkere kleuren
Ik begrijp het niet
Hoe kan dat nou
Waarom jij mij verliet
En ik nog steeds zo veel van je houd
Ben je dan zo bijzonder
Of ligt het gewoon aan mij
Kan ik echt niet zonder
Jouw liefde en lijf aan mijn zij
Jij laat de oceaan blauw kleuren
De golven bewegen
De zee verbeter je met je geuren
Hoe heb jij je zo diep in mijn leven gekregen
Ga nu uit mijn hoofd
Ik kan de oceaan niet meer zien
Het vuur tussen ons is gedoofd
Begrijp ik het dan nu eindelijk misschien
Het wordt nooit meer wat tussen ons twee
De liefde is voorbij
Het brengt alleen verdriet te wee
Terwijl de oceaan verdwijnt vergeet je mij
Je doet me alleen maar pijn
Langzaam ga ik met de zon ten onder
Samen in de oceaan zullen we zijn
Niets meer jouw leven, nooit meer gedonder