Daar ,daar ga je dan
en stapte op je bromfiets
weg naar nergens
of naar zomaar ergens
eindeloos verdriet in mijn ogen
geen geluk in het verschiet
want jij hebt mij met een ander bedrogen
maar ik aanvaarde het eerst niet
nog veel geluk en dag
ik hoop dat hij zou even graag mag
tot nog eens , neen ??
daaag !!!!!!
-------------------------------------------------------------