een roze sjaal
om mijn kamer te versieren.
een gele sjaal
om mijn nek te verwarmen.
een groene sjaal
dient als mijn persoonlijke hangmat.
en een blauwe sjaal
als extra deken.
een paarse sjaal
als herinnering.
een oranje sjaal
om mijn kleine en arrogante broertje de mond te snoeren.
een bruine sjaal
dient als hoofddoek.
en een zwarte sjaal
om mij morgen mee op te hangen.