al van het prille begin
had het geen zin
ze wou me niet
toen al verdriet
nu zoveel jaren later
nog altijd een kater
waarom ik watheb ik gedaan
nu zoveel jaren later heb ik een kater
waarom wil je me niet
ik heb niet gevraagd om geboren te worden
je doet me zoveel verdriet