rijp ligt op de daken
wachtende op de zon
zijn week begint slecht
zijn vaders hart begaf het
zodra de zon verrijst
zal de rijp verdampen
als haar stralen het hart
raakt, varen wij terug
terug naar de oorsprong
waar het leven eens begon
gaat het water weer stollen
wij weten dat zon zal komen
/wil
28OKT2003