Kon je nu maar voelen,
De pijn in mijn hart.
Dat machteloze gevoel.
Kon je nu maar zien,
De strijd die ik voer,
Hopeloos en alleen.
Kon je nu maar horen,
De hulpkreet die ik roep,
Schreeuwend, maar door niemand gehoord.
Kon je nu maar begrijpen,
De woorden die ik niet kan spreken,
De dingen die ik niet kan doen.
Kon ik je nu maar uitleggen,
Die pijn en die gevoelens,
Die dingen diep in mij.
Kon ik nu maar…
Maar ik kan niet meer