instoppen
het is vast beter zo: winterdekens
warmen net als armen, pluche ogen kijken
uren zacht tot retrorust. ik brabbel wat
kleuterwoorden om me te sussen en zing
zelf alvast de nacht in slaap. mijn
oververmoeide ogen willen vermijden
die donkere dromen. ook geen duim in
de mond, geen latere traan die het
beter maakt. het ligt vast weder zo.