Toen ik jou voor het eerst zag
dacht ik wow die ogen, die lach
Ik wist het zeker jij was alles voor mij
dat gevoel ging niet zo snel voorbij
ik dacht dat jij mij ook zag staan
tot dat ik je er met een ander vandoor zag gaan
in een klap was ik sprakenloos
en voelde me zelf een verwelkde roos
gelukkig duurde die relatie niet zo lang
dus kwam mijn gevoel weer snel op gang
ik wou nu eindelijk mijn zin
maar jij ging er tegen in
ik had je verteld wat ik voor je voelde
hoe ik 's nachts huilde en woelde
jij wist niet wat je zeggen moest
en ik was veel te woest
helaas het kan niks tussen ons worden
maar toch wil ik dat je weet
dat ik je niet snel vergeet