jij,
je geeft me liefde en warmte
je bent bezorgd om mij.
je wil weten wat ik denk en wat ik doe
je bent bezorgd om mij.
je wil me niet laten gaan naar bert,
je vertrouwt hem niet,
je kent hem niet
je bent bezorgd om mij.
je wil niet dat er mij ooit iets overkomt
je bent bezorgd om mij.
je wil niet dat er iemand anders is die meer betekend voor mij dan jij
je bent bang, bang om mij te verliezen
maar ik zeg je
er zal nooit iemand anders in m'n hart komen
jij bent mij liefde, jij bent leven.
en dat zal nooit iemand anders me kunnen geven.
-13-
dit is geschrven voor m'n vriend die erg bezorgd is om mij als ik bij een andere jongen zit. hij wil me niet kwijt en ik begrijp hem maar ik zal altijd van hem blijven houden. wat er ook gebeurd!